10.3.2014

IGIGIGIGIG

Untitled 1. Rakas kisuni 2. Mikä voiskaan olla parempi tapa vältellä lukemista kuin ottaa esiin Cosmopolitan!
3. Lumi tuli ja lumi suli. Yks aamu tuli älyttömän isoja lumihiutaleita taivaalta - tosin niistäkään ei o enää mitään jäljellä. Tervetuloa kevät! 4. ...
Untitled 5. Lukuevästä! nams  6. Koruja, koruja, koruja... 7. Mantsan luku-urakka meneillään. Tänään oli äikän esseekoe, josta selvisin hengissä. Vielä onkin jäljellä maantieto, englanti ja matikka. 8. Ajelemaan!Untitled 9. Ei aina voi sataa lunta - edes talvella. 10. Mummulan lintulaudalla käy joka aamu pörrösiä vierailijoita. 11. Ajelulle! 12. Au natural: Lukulomalla en oo jaksanu juuri yhtään laittaa itteeni. Mukavampi lueskella ilman meikkiä ja pidennyksiä lökövaatteissa.

En oo oikein ehtinyt keskittymään kuvien räpsimiseen viimeaikoina ja tässä on ainoot mitä on tullut kännykällä pikasesti otettua. Lukuloma loppu eli lukemisen lisäks pitää vieläpä jaksaa käydä väsäämässä välillä YO-kokeitakin. Tänään oli siis äikän esseekoe, joka meni joko hyvin tai sitten päin mäntyä! Ei siitä YTL:stä voi ikinä tietää, mikä niitä miellyttää. Tälläkin hetkellä mun pitäis olla pänttäämässä maantietoa, mutta enköhän oo välillä ansainnut pienen tauonkin. 

Onko tänne blogiin eksynyt muita äikän tänävuonna kirjoittaneita? Mua kiinnostais, miten teillä meni!

2 kommenttia:

 1. Tosi kivanoloinen blogi sulla! :)
  Täällä yksi äikän kirjoittanut ja penkin alle meni pahemman kerran. En ole ikinä kirjoittanut noin huonoa esseetä _koko lukioaikana_ noin huonoilla pisteillä. Normisti mun pisteet pyörii 55-60 akselilla niin päätin ylppäreistä tempaista 35 pojoa, joka ärsyttää aivan mielettömästi.

  http://lifewithsallas.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) Sulla meni sit toisinpäin kun mulla. Ite oon lukiossa kirjottanu parhaimmillaan 30-40 pistettä ja yo:ssa kävikin sit paremmin. höh

   Poista