18.6.2014

Random pics

IMG_4867 
Kesän selviytymispaketti! Ilman Beconasea ja Heinixiä mä näyttäisin töiden jälkeen lähinnä kuolleelta. Voi luoja sitä nuhaa ja aivastelua, minkä mä saisin navetolla ilman noita, vaikka en kyllä todetusti oo allerginen millekään, mutta se pölyn määrä on töissä aikas suuremmoinen kieltämättä. Kuka sitä ny navettoo rupeis pölyrätin kans kiertämään kerran viikos?
IMG_4881
Mä oon huono uusien sarjojen katsomisen aloittamisessa, mutta Awkward vei kuitenki mun sydämen. Yleensä teinihömppä -sarjat ja mukahauskat kohtaukset ei jaksa kiinnostaa, mutta tässä sarjassa on sitä jotain. Awkward saa nauramaan ääneen, eikä 20 minuutin pätkä hömppää kerrallaan saa kyllästymään. Ette arvaa paljonko mä kirosin, kun olin aikeissa alottaa katsomaan netflixistä onnellisena seuraavaa jaksoa, mutta höh, eihän tuolla ollut tota kuin vaan yks kausi. Tartteepi kääntyä internetin ihmeellisen maailman puoleen ongelman ratkaisemiseksi.

IMG_4889
Vesimelonia, suklaata ja omenaa - hyvä yhdistelmä kieltämättä. Oli pakko saada jotain hyvää niin napsasin palasen pikkuveljen melonista ja äidin suklaasta. Hups! Onneks omenat sentään oli omia! Hahah.

IMG_4873 Mä marssin pari päivää sitten Tokmannille ja ostin uudet kuulokkeet. Taidan olla maailman paras kuulokkeiden hävittäjä/tuhoaja. Yhet mä oon ainaki pureskellu rikki (siis mitä?) ja toiset mä hukkasin ipodin mukana (ei auta muutaku rukoilla tai jotain, että ne vielä löytyy jostain). Kätevää.

IMG_4906 Ja musta on kuoriutunut viimeaikoina ihan älytön karkkihiiri. (note to self: hiiret ei kuoriudu. tyhmä.) Päivällä suklaata ja illalla karkkia. Ja nyt mä jo taas suunnittelen hakevani huomenna joko lidlistä halpoja karkkeja tai suklaata. Voi apua. Muistutan kohta joko merimursua tai supermarsua. (öö? mitä?)

Mä taidan uppoutua vielä parin 4400-jakson pariin ja sen jälkeen painua pehkuihin. Tää postailu käy liian koomiseks näin yömyöhällä. Nytkin mun tekis mieli tokasta tähän postauksen loppuun, että Adios Amigos!

1 kommentti:

  1. Haha, noi sun ruoat kuulostaa ihan mun syömisiltä :D Vähän siskon suklaata ja äitin pähkinöitä ni hyvä tulee xD

    VastaaPoista