26.6.2014

Särkänniemeen, Särkänniemeen!

särkkis1 särkkis2 särkkis3 särkkis5 särkkis6 särkkis8 särkkis9 särkkis7 Mä oon koko aamupäivän pyörinyt särkkiksessä porukoitten kanssa kaikenmaailman vempaimissa ja täytyy todeta, että koska keksitään laite, joka oikeesti olis tarpeeks jännä mulle! Pikkuveljen kanssa suunnattiin ensimmäisenä tornadoon ja sen jälkeen kierreltiin kaikki muut mahdolliset laitteet tattirallia myöten. 
   En ees muista koska mä olisin tehny jotain tollasta mun perheen kans yhessä. Ollaanhan me kaikki aina yhtäaikaa usein kotona, mutta ei me yleensä käydä missään. Särkänniemestäkin lähdettiin jo kolmelta pois ihan vaan sen takia, että pitää ehtiä navetolle. 
   Kullan kans kuitenkin suunniteltiin, että pakko tehdä vielä yhteinen särkkisreissu tänäkesänä. Voisin mennä angry birds -puistoon leikkiin koko päiväks. Eiköhän siinä olis jo jännitystä aikalailla, kun yrittää selvitä siitä kiipeilytelineestä. Oli meinaan aikas hurjan näkönen. Hah!
   Note to self: toi nahkatakki on aikas makkarankuori! (onneks se oli kiinni vaan siks, että yritin suojautua tuulelta ja vesilaitteiden märkyydeltä, tosin epäonnistuin siinä)

Eipä oo oikein tullut postailtua viimeisen viikon aikana. Juhannus meni siihen malliin, että mun oli tarkotus ottaa paljon kuvia, mutta päädyin alkuillasta jo nukkumaan pikkutorkkuja työväsymyksen takia ja voi luoja sitä loppuyötä - ei enää ikinä samanlaista kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti