22.7.2014

Little things

söpssöööö leopardi4 IMG_5272 söpsööööö leopardi8 IMG_5268 Viimeviikonloppu oli pitkästä hauskaa ihan älyttömän hauska ja kuvatkin on sen mukasia eli julkasukelposia oli suurinpiirtein tasan nolla tai korkeintaan kaks. Hah! Perjantaina juhlittiin mökillä meidän rakkaan Amandan paluuta Ranskasta Suomeen ja lauantaina käytiin baarissa pyörähtämässä. Sunnuntaina olikin luvassa mukavien olojen kera pikkuveljien synttäreitä jälleen kerran.
   Päätin sitten lisäillä ne pari viikonlopun julkasukelposta kuvaa ja muutaman vanhemman. Ruusuihin liittyy myös mukava tarina siitä, kuinka mun kultani ei löytänyt kaupasta Cosmopolitania, jota olin pyytäny tuomaan, niin mun höpsöni päättikin tuoda tilalle kukkia.
   Viimepäivinä oon stressannu tosi paljon muuttoo ja sitä, kun pitäis vielä hankkia kaikkee, käydä kelassa, hankkia pesukone yms. Tosin kaikki nää ihanat pikkuasiat on saanut mut onnelliseks viimepäivinä, kuten kavereiden näkeminen pitkästä aikaa, ruusut kullalta, kuvan saaminen pikkulinnusta, yösoutelut upean taivaan kera ja oman maan mansikat.

Niin ja kaikki Kankaanpäässä liikkuvat tai lähistöllä asuvat. Mulla on Jerasta varattuna pöytä 143 pariks viikkoa ja sieltä voitte käydä hakemassa aarteita ainakin ensviikon torstaihin eli 31.7. asti. 

4 kommenttia:

 1. Hihi!! " pitkästä hauskaa ihan älyttömän hauska" ;)

  VastaaPoista
 2. Onpa nätit kukat! Muutossa on kyllä aina oma hommansa ja stressinsä. Me tehtiin lista etukäteen kaikesta, mitä pitää muistaa (varaa pakettiauto,muuttolaatikot,muuttoilmoitus..) ja silti kaikki jäi yllätys yllätys ihan viime tinkaan :D Selvittiin kuitenkin hienosti loppujen lopuksi, vaikka meinaskin käydä niin ettei meillä ollu muuttopäivänä avaimia koko asuntoon kun kiinteistöhuolto (josta avaimet oli tarkotus hakea) sulki näppärästi ovensa nenän edestä kiinni. Pääsin onneks pujahtamaan vähän ajan päästä sisään ja sain laina-avaimet säälittävyydelläni! ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä, että kaikki onnistu teillä loppujen lopuks! :) Ite oon kans tehny varmaan miljoona listaa, mut toivottavasti kans selvitään kunnialla koko muuttohössäkästä. (:

   Poista