4.8.2014

Home sweet home - Kämppäpostaus osa 1

Mä valvoin viimeviikolla öitä varmaan kello kolmeen asti miettien, että mahtuukohan se meidän mikro varmasti sille tarkotettuun koloon ja oonkohan mä muistanut varmasti pakata kaiken tarpeellisen, samalla innolla oottaen, että pääsen tekeen muuttoa virallisesti. Viimetorstaina pakattiin peräkärry ja auto niin täyteen ku ikinä mahdollista ja otettiin äitin ja iskän kanssa perjantaina suunta kohti Seinäjokea. Purettiin tavarat pikasesti ja hetken aikaa siivoiltiin, niin ne lähtikin jo takas Ikaalisiin. 
   Oli todella outoo jäädä yksin omaan kämppään, mut eipä siinä ehtinyt kauaa haikailemaan, kun aloin Eetua ootellessa kokoomaan huonekaluja. Pitkiin aikoihin ei oo viikonloppu mennyt niin nopeasti kuin nyt. Ja sunnuntaina todettiin Eetun kans, kun jouduttiin lähtemään takas Kankaanpäähän Eetun töiden takia, että olis tehnyt mieli jäädä asumaan lopullisesti sinne nyt jo. Ite ainakin rakastuin tohon kämppään ihan täysin huolimatta siitä, että seinissä on edellisen asukkaan hyllyistä jäänyt kauheet jäljet (jotka tullaan toivottavasti korjaamaan mahdollisimman pian.)
  IMG_5419kämppää Viikonloppusta ei myöskään puuttunut hauskuutta, eikä selvitty kommelluksitta. Ensinnäkin oikealla kuvassa olevan lipaston koreja kootessa mä jouduin kokoomaan ensimmäisen kappaleen kolme kertaa, sillä onnistuin laittamaan osat kokoajan väärinpäin. Kaikki korien sivut piti ruuvata toisiinsa kiinni ja mä ensimmäisen korin koottuani jätin ne loput vähän parempi hermoisten herrojen käsiin.
  IMG_5411kämppää2 Mä tiesin heti haluavani meidän kämppään tollasen tikashyllyn yöpöydän sijaan. Jyskistä löysin tollasen ihan täydellisen versin alle 50 eurolla. Myös vasemman kuvan keittiön tuolit on Jyskistä. Tosin perjantaina kun alkoi kokoomisoperaatio, niin eihän noita tuoleja millään saatu kasaan. Vietiin sitten Jyskiin takaisin, eikä edes myyjä saanut niitä koottua - niihin oli annettu meille ihan väärät jalat! Onneks saatiin uudet tuolit tilalle, eikä enää lauantai-iltana tarvinnut syödä lattialla muuttolaatikon päällä.
   Ja ette ikinä arvaa millasta päänvaivaa noi sisustusteksti -tarrat tuottaa. Vaikka me kuinka yritettiin vatupassin ja mitan kera saada niitä suoraan, niin silti saatiin melkein repiä hiuksia päästämme. Saatiin ne vaan melkein suoraan... Hah
IMG_5404IMG_5394 IMG_5410
Perjantaina kokeiltiin asunnon suihkua ensimmäistä kertaa ja todettiin lähinnä: "Mites vitussa tää toimii??!" Eihän me osattu käyttää meidän suihkua ennen kuin vasta puolen tunnin tarkemman tutkimisen jälkeen. Kuka on keksinyt piilottaa sen nupin, josta saa veden tulemaan suihkun kautta, hanan päähän?
   Sohva me raahataan paikalle vasta ensviikonloppuna, joten olohuoneesta mulla ei oo vielä yhtäkään kuvaa. Tarttis myös muistaa ottaa se astialaatikko mukaan, ettei tartte toista viikonloppua putkeen syödä paperilautasilta. 

Onhan tää kämppä vielä kesken, vaikka saatiinkin viikonloppuna suurin osa tavaroista koottua ja järjestettyä. Hyvältä kuitenkin vaikuttaa nyt jo ainakin mun mielestä vai mitä mieltä te ootte?

4 kommenttia:

 1. Paljon onnea ensimmäiseen omaan kotiin serkkutyttö! :) <3 Hyvältä näyttää :)

  VastaaPoista
 2. Mee nyt piiloon hienon oman kotis kanssa :( yhyy koska mä pääsen muuttaan!!! :D ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko tää nyt kohteliaisuus? :D hahah! Mut kiitos :D

   Poista