7.11.2014

Drawing: Lucy Hale & Shay Mitchell

drawing3 Taisin viimepiirustus -postauksessa mainitakin, kuinka amatööritasonen mä oon ihmisten piirtämisessä. Pitihän sitä sit kuitenki lähtee kokeilemaan pitkästä aikaa. Puolen vuoden takaset ihmispiirustukset oli kaikkee muuta kuin ihmisten näkösiä. Tällä kertaa oon melkein jopa tyytyväinen näihin siihen nähden, että ei oo paljoo tullu piirreltyä viimeaikoina.
   Piirustuskohteiks valittin ekaks Shay Mitchellin ja mä en oikeen tiiä pitäskö tolle kuvalle itkee vai nauraa. Lucy Halen kohdalla meinas mennä hermot moneen kertaan silmien kanssa, mut tuli siitä loppujen lopuks melkein mallinsa näkönen.
drawing 2 drawing1
Mitäs mieltä ootte? Onko taidot ihan liian ruostees tälläseen? (okei en tiiä omistanko mitään taitoja edes. hah!) Vai onko nää piirustukset jopa ihan siedettävän näkösiä?

7 kommenttia:

 1. Shayta en olisi tunnistanut, mutta Lucy näyttää upealta! Oot tosi taitava! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Shay meni kyl tosiaan vähä pipariks. :D haha. Kiitos :)

   Poista
 2. Kauniita kuvia...Käyhän katsoo mun tanssi-ja voimistelu painotteinen blogi: http://tanssitytto.wordpress.com

  VastaaPoista
 3. Oho vau! Lucy näyttää ihan samalta! Oot tosi taitava piirtämään! :)

  VastaaPoista
 4. Ihan ihmisiltähän nuo näyttää, en muista henkilöistä kumpaakaan mutta varsinkin tuo edestä kuvattu näyttää tutulta! :) Vinkkinä voisin sanoa, että kannattaa unohtaa vahvat ääriviivat ja keskittyä sen sijaan varjoihin ja valoihin, eli pintoihin ja kasvonmuotoihin, jos haluaa tavoitella realistista tyyliä. Vilkaisin muutkin postaukset piirustustagin alla ja pöllöstä tykkäsin kovasti, taitavaa värinkäyttöä :)

  VastaaPoista