19.11.2014

Facts about me

Keltainen huonevalaistus: kameran pahin vihollinen ja kuvanmuokkaajan päänsärky. Varmaan miljoona ja yks bloggaajaa on vähntäänkin jo valittanut samasta aiheesta, mutta oikeesti, neljän aikaan alkaa jo hämärtää pahemman kerran ja yhtäkkiä on sysipimeetä. Yritä nyt siinä sitten ottaa "kivoja" kuvia ilman keltasuutta huoneen valossa. Mut onneks joku nero on keksiny photoshopin, jolla sekin ongelma voidaan karkottaa siperiaan. 

Postauksen pohjimmainen idea ei kuitenkaan ollut valittaa pimeydestä ja huonelampuista, vaan aattelin toteuttaa faktapostauksen ittestäni. Joten tästä se lähtee.

juttuja2

1. Aku Ankan epäonnennumero 13 on ehdottomasti mun onnennumeroni. Oon syntynyt 13. päivä, joten tietenkään se ei voi olla mulle huono luku.

2. Oon yleensä sellanen, kun saan jonkun idean, niin mä saatan miettiä sen toteutusta monta tuntia vielä samana päivänä. Esimerkiks pari viikkoa sitten mä sain iden hankkia hiustenpidennykset taas pitkän tauon jälkeen. Mun koko ilta menikin googlaillessa blogeista, miltä kaikki rapunzelel of swedenin pidennysten eri vaaleen sävyt näyttää ihmisten päissä.

3. Saatan saada yhtäkkiä päähän, että mä haluan esim. viininpunasen hupparin tai vihreen kynsilakan. Oon semmonen kaikki-heti-nyt ihminen ja haluan saada kaiken samantien, enkä ikinä jaksais oottaa. Onneks tätä haluamista on pitänyt rajottaa, ja paljon, opiskelijabudjetin takia.

4. Rakastan saunomista, mutta vaan puusaunassa. Eniten mua ärsyttää meiän kämpässä sähkösauna. Mä en ikinä osaa vääntää noita sähkösaunan nuppeja oikeen verran, enkä ikinä tiiä onko se lähtenyt lämpeemään vai ei. On niin paljon helpompaa lykätä puusaunassa puita pesään, kun siitä oikeesti näkee syttyykö se pesä. Onhan se paljon rentouttavampaakin, kun kuulee puun palamisen rasahtelut. Ja ne puusaunan löylyt - ihan eri luokkaa kuin sähkösaunassa.

juttu1 copy

5. Oon varmaankin ennenkin hehkuttanut täällä blogissa, kuinka Harry Potterit on ehkä nerokkaimpia kirjoja ikinä ja ne tulee olemaan mun ykköslemppareita aina. Mulla on tapana lukee kaikki kirjat aina uudestaan ainakin kerran vuodessa. Musta olis mielenkiintosta elää J.K. Rowlingin päässä ja oppia kaikki Potter -maailman salat sekä nähdä, mitä siellä liikkuu. Tänäänkin mä sain inspiraation, kuten kuvista näkyy, laittaa seinälle kelmien kartan ja Dolores Pimennon sääntökylttejä.

6. Mä tykkään kattoo tv-sarjoista aina monta jaksoa yhteen putkee. Musta on ärsyttävää kattoo vaan yks jakso, sillä jos se jää jännään kohtaan, niin joutuu viikon odottamaan seuraavaa jaksoa ja koko fiilis ohjelman kattomisesta häviää. On niin parasta ruveta kattomaan jotain uutta sarjaa ja nähdä ensimmäiset kolme kautta viikon sisällä. Vähä aikaa sitten mä sain idean ruveta kattomaan American horror storya ja eka kausi tuli katottua noin kolmessa päivässä. Iltasinkin tuppaa nukkumaan meno venähtää pitkälle, koska: "Mä haluun kattoo vielä yhen jakson. Ei kello oo vasta kun yks."

7. Mulla on alaston olo, jos en muista aamulla laittaa koruja. Yleensä vieläpä, mitä enemmän niin sen parempi. Tänäänkin mulla oli "vaan" viis sormusta sormissa. Ilman koruja kaikki vaattetkin näyttää niin paljon tylsemmiltä.

8. Kun mulla on tylsää, niin mä lueskelen demi.fi:n keskusteluja. Etenkin noi keskusteluiden otsikot on ihan superhauskoja: "Voisitko seurustella biseksualistin kanssa?" "Siis mistä tietää haiseeko?" & "Kuka on muumilaakson seksikkäin, jos nuuskista ei lasketa?" Ihan oikeesti - Ei noille voi olla nauramatta! Heh
  juttuja4

9. Mun haaveammatti pienenä oli poninhoitaja. Mä halusin ponin ja hoitaa sitä koko elämäni. Mä jopa pyysin iskää ostamaan mulle hevosen ollessani 10-vuotias. Onneks mä en ikinä saanut sitä. Todellisuudessahan, mun koko hevosinnostus meni ohi sen jälkeen kun putosin kerran jonkun superpienen shettiksen selästä.

10. Mulla on tapana aina vessassa käydessäni vetää peilin edessä muutama ihan älyttömän tyhmä ilme. Ei kukaan varmaan ihmettele, kun mä astun vessasta ulos aina naurua pidätellen...

11. Oon ihan liian koukussa puhelimeen. Koulussa iskee kauhee tylsyys, jos puhelimesta loppuu puhelin. Välillä mä jopa mietin, miten mä sain esimerkiks yläasteella tunneilla ajan kulumaan, kun mulla ei ollut älypuhelinta. Nykyään mä en vois ees kuvitella istuvani yhtäkään oppituntia paikallani vilkaisemattakaan puhelimeen. Pakko on aina vähintäänkin viiden minuutin välein tarkistaa, onko whatsappissa uusia viestejä.

12. En oo koskaan matkustanut Suomessa junalla. En oikeesti ikinä. Enkä varmaan tuu ikinä matkustamaankaan. Oma auto on vaan niin paljon kätevämpi - eikä se voi olla ikinä ainakaan myöhässä.
  juttuja3

13. Oon todella kissarakas ihminen. Mä voisin viettää ikuisuuksia vaan silitellen kissoja. Tälläkin hetkellä mä haluaisin ottaa meiän kämppään oman kissan, mutta ensinnäkään tänne ei saa ottaa lemmikkejä ja Eetu on allerginen. höh. Voisin perustaa vaikka kunnon kissatarhan, jos voisin.

14. En ikinä vois ottaa omaa koiraa.  Mä en tajua, mikä niissä on niin ihanaa. Ne kuulostaa jotenkin todella vaikeahoitosilta. Niitä ei oo edes kiva silittää ja ne yrittää aina hyppiä päälle ja nuolla - hyi. Yleensä lenkkipolullakin koiran tullessa vastaan mä yritän kiertää sen mahollisimman kaukaa. Mä en oo vaan ikinä oppinut tykkäämään koirista, koska hyvät kokemukset niiden kanssa on ainakin mulla vähissä.

15. Oon ihan koukussa kaikkiin Kingin peleihin. Tällä hetkellä ykkössuosikkina on ehdottomasti Diamond diggers saga.

16. Toinen paha koukuttaja on pleikkari. Ei tarvi muuta kun lykätä black ops kakkonen tai beyond pyörimään, niin johan vierähtää äkkiä tunti jos toinenkin. Mä oon pienestä pitäen tykännyt pelata kaikenlaisia videopelejä. Ykkösenä mun pelilistalla on kaikista vanhin 8 bittinen Super Mario Bros. Uudemmista peleistä mun lemppareita on COD: Black ops 2, Tomb Raider ja elokuvapelit Heavy Rain ja Beyond.

juttuja5

2 kommenttia:

  1. Moi, löysin sun blogin vasta äsken ja vaikutat tosi samanlaiselta kuin mä ! Onks noi kyltit ja kartta siit Harry Potter elokuvakirjasta? Mul on kans sama juttu noitten kirjojen kanssa , kaikki ihmettelee aina KUINKA monta kertaa mä oikee luen ne? Eikä haittaa vaikka osaan jo repliikit ulkoa :D mut hei, tää on tosi hauska postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ne on juurikin siitä! :) Harry Potterit on vaan parhaita - ei niitä voi olla rakastamatta, eikä niihin voi ikinä kyllästyä! ♥

      Poista