29.11.2014

Happiness

ladjclj IMG_6711 lckmam IMG_6638 alccknd Tällä viikolla mä oon yksinkertasesti vaan ollut onnellinen. Oon ihan älyttömän ilonen siitä, että me saatiin vihdoin ja viimein sälekaihtimet. Nyt mun ei tarvi enää huolehtia, että moniko ihminen on nähnyt mut joko alasti tai alusvaatteisilla. Mä jopa vannoin mielessäni maanantai-aamuna, kun meille tultiin laittamaan sälekaihtimia, että mä tanssin illalla ympäri kämppää alasti - ihan vaan siks, että mä voin.
   Mä oon myös onnistunut ottamaan itteeni niskasta kiinni. Mulla on tapana ruveta hinkkaamaan pölyjä seittemän kertaa putkeen kämpästä pois, ihan vaan sen takia, että ei tarvis tehä koulutehtäviä. Tällä viikolla oon kuitenkin saanut tehtyä pois alta melkein kaikki tarvittavat tehtävät. Oon niin ylpee ittestäni!
   Aloin myös katsomaan Modern familyä. Pakko kehua, että se sarja on vaan niin ihana! Se saa aina nauramaan ja tekee huonoistakin päivistä siedettäviä. 
   Ja nyt mä oon taas kotona Ikaalisissa tän viikonlopun. On niin rentouttavaa, kun kotona-kotona ei tarvikaan hösätä kokoajan ja stressata, kun kukaan muu ei siivoa keittiötä. On myös niin mukavaa mennä pihalle ottamaan kuvia, kun ei oo ihmetteleviä silmäpareja ympärillä - oma rauha täällä mettän keskellä on vaan niin parasta!


3 kommenttia:

  1. Vautsi, upeita kuvia! Ja hittolainen, ilman sälekaihtimia on kyllä inhottava elää, meiltä ei sellasta luksusta löydy :D Muthei, kiva et katot Modern familyä, se on kyl tosi hauska sarja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Vitsit oli kyllä niin kamalaa olla ilman sädekaihtimia - onneks saatiin ne tänne. :) Ja joo, se on kyl ihan paras! :D hah

      Poista