13.11.2014

Happy birthday to me

synttärit1 synttärit4 synttärit3 synttärit2 Ei, en tuntenu aamulla itteeni yhtään sen viisaammaks, vanhemmaks tai harmaammaks kuin eilenkään. Joku kuitenkin aina kysyy. Mäki vihdoin viimein saavutin 19 vuoden iän. Jee! Voi miten turha ikä. Vielä vuosi, että saa edes ostaa väkeviä viinakaupasta. Hahah!
   Päätin koko päivän olla vaan just niinku huvittaa ilman sen kummempia juhlimisia. Päivän kohokohta tais olla se kun mä sain mun synttärilahjan. Voi miten toi mun kulta osaa yllättää. 
   Aamulla Eetu vielä höpisi jotain siitä, miten se aikoo mut yllättää synttärilahjalla mut ja mä tietenkin fiksuna tyttönä arvasin muutaman vihjeen kautta, että se aikoo ostaa mulle objektiivin kameraan. Päivällä Eetu kuitenkin laitto mulle viestiä, ettei se ollu löytäny sitä mistään kaupasta. Tietty mua harmitti se, mut Eetu kerto kuitenki hankkineensa mulle jonkun lahjan. Kauheen jännityksen kera menin sit kämpille ja siellä se objektiivi mua kuitenki odotti söpösti laatikkoon piilotettuna. Tulinpa sitten kuitenki yllätetyks. Ja oi miten ihana toi objektiivi on vaikkakin vähän outo käyttää sen jälkeen kun on pärjäillyt viimeset kolme vuotta sillä perus kitillä. 
   Mummulta mä sain viimeviikonloppuna pari kappaletta lahjaks noita Taika -kahvikippoja. Ne on vaan maailman söpöimpiä! Loppuviikko meneekin leipoessa, kun sukulaiset tulee sunnuntaina kahvittelemaan. Saas nähdä miten mun elämäni ensimmäinen kakku onnistuu. Olisko jollain hyviä täytevinkkejä siihen? Ens viikon viikonloppuna sitten räjähtääkin täysillä kun kaverit toivon mukaan eksyy mun kämpille juhlimaan oikein olan takaa sekä mun että Eetun synttäreitä ja siinä samalla vielä tupareitakin. Juhlia luvassa siis loputtomiin!

2 kommenttia:

  1. Helppo täytevinkki kakkuun on ainakin tää perus survottubanaani + mansikkahillomönjä :D menee kaupaksi! ja kun kostuttaa tyyliin kissamehulla. Riippuu toki että teetkö ihan semmoisen perus täytekakun vaiko suklaisemman version, suklaisemmassa kannattaa kostutus tehdä kahvilla ja sisältö täyttää suklaisella kermavaahdolla tai suklaa moussella. Se on tosin vähän makeampi kuin normikakku :D
    Onnea ja tervetuloa meidän 19-vuotiaiden joukkoon! :--)

    <3: Jasmin N | littlethingswithjassy.blogspot.fi

    VastaaPoista