15.12.2014

So excited

asuaaaa2 asuuuu1 assdskjcsiu akamklsdkadj aasassiisid aasusus aasusushcd2 Mä oon ihan intona ripustellu jouluvaloja uudestaan ja uudestaan - tällä kertaa verhojen yläpuolelle ihan katon rajaan. Huomenna mulle voikin tulla jo into heittää ne johonkin lasipurkkiin koristeeks. Eilen illalla olisin halunnut leipoo pipareita, mut hei, eihän meil oo ees muotteja. Joululahjojen shoppailuinnostuskin on ainakin 110 prosenttia, mut mun pankkitili ei oo ihan samaa mieltä shoppailujen suhteen. Haluaisin päästä ripustamaan kuuseen koristeita - haluaisin ylipäänsä joulukuusen meidän kämppään. Voinkohan mä naapurin pihasta kaataa kuusen? Ihan vaan nostattamaan mun joulumieltä entisestään.

Ootan niin paljon keskiviikkoa, että meillä alkaa joululoma - vielä enemmän mä ootan kuitenki perjantaita, kun mä pääsen taas Ikaalisiin kotio. On niin ihanaa päästä kotio, jossa on olkkarissa kunnon joulukuusi (jota iskä on todennäkösesti hartaasti valinnu viimejoulusta lähtien) oottamassa. Mulla on myös kauhee ikävä mun perhettä ja meidän Kisua. Tänäänkin äitille soittaessani, mun pikkuveli ihan innoissaan taustalla selitti, kuinka se on oppinut lukemaan! Mä en ees ikinä käytä tätä sanaa, mutta nyt on pakko. awww.

Mun joulunodotusinto on ihan huipussaan ja tekis mieli tehä kaikkee joulusta. Taidan kuitenki tyytyä tällä hetkellä vaan jouluvaloihin ja meidän ihanaan saunajoulutuoksuun, sillä mun viimeset koulupäivät on ihan täyteen ahdettu koulutehtäviä. 

Ja arvatkaapa, mitä mä oon tehnyt kaikki viimepäivät? Oon vahdannut varmaan tunnin välein ilmatieteenlaitoksen säätä ja seurannut, kuinka lumisade-ennustukset muuttuu. Tällä hetkellä näyttää siltä, että huomenna pitäis tulla vähän lunta ja loppuviikosta vielä enemmän! Jouluaatoks tosin on luvattu ainakin Ikaalisiin räntää. Höh. Mut pidetään peukut pystys.

3 kommenttia:

  1. Voi että tota sun tukkaa <3 Täälläki jo vähä ootellaan joulua, tosin sitä ooteltais paljo enempi jos olis sitä lunta. Lämmöllä muistelen niitä jouluja ku oltiin koko poppoo mummulassa (tai siis teidän kotona :D ) ja kaikkien meidän muksujen yhteenlaskettu jännitys meni varmaan katosta läpi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :D Pidennyksillä saa ihmeitä aikaan. :D hah. Noi joulut lapsena oli kyllä ihan parhaita :)

      Poista