19.12.2014

What happened in 2014 (part 1)

Vuosi 2014 on jo ihan loppusuoralla - päiviä vuodenvaihteeseen on enää 12. Mutta mitä kaikkea tapahtuikaan vuonna 2014? Tää vuosi oli yks mun elämän tapahtumarikkaimmista. Eli tässä on "What happened in 2014" part 1! Toinen puolisko ilmestyy lähempänä vuoden loppua. 

tammikuu Tammikuussa olin koukussa pretty little liarsiin, mun samsung kuoli, tiputtuaan lampaantaljalle, postailin koukutuksen aiheista, kirosin lumetonta alkukuuta, mutta loppukuusta pääsin nauttimaan kunnon lumimäärästä, otin paljon asukuvia ja jäädyin pakkasessa ottaessani asukuvia.
helmikuu Helmikuussa ostin uuden kännykän ja kirosin joutuessani edelleenkin maksamaan vanhaa, juhlin penkkareita, potkiaisia ja olin maailman hauskimmalla abiristeilyllä, kaipasin kesää, shoppailin ihan liikaa, aloi lukea yo-kirjoituksiin ja kävin elokuvissa katsomassa Delivery manin.
maaliskuu Maaliskuussa shoppailin Tampereella tehden paljon hyviä kirppislöytöjä, selviydyin kaikista yo-kokeista, shoppailin vähän lisää ja rakastuin ihan täysin viininpunaiseen.
  huhtikuuHuhtikuussa söin Ben & Jerrysiä ekaa kertaa elämässäni, piirsin paljon, otin laittoman paljon kuvia, rakastuin Jujun "Onnelliseksi" -biisiin, opetin pikkuveljen ajamaan pyörällä, kalastin, luin Stephen Kingin Kuvun alla -kirjan ja ostin Wreck this journalin.
toukokuu Toukokuussa näin erityisen paljon unia ja tein niistä postauksen, piirsin Ian Somerhalderin, vaihdoin blogin nimen, otin kuvia mettässä, tein niin sanottuja mukataiteellisia postauksia, etin yo-mekkoa ja -kenkiä, innoistun kuuntelemaan Lana del Reyn musiikkia ja pääsin ylioppilaaksi.
kesäkuu
Kesäkuussa tein kuvakollaasin mun huoneen seinälle, olin Särkänniemessä perheen kanssa, tilasin h&m:ltä kauheesti vaatteita, juhlittiin pikkuveljen synttäreitä, ostin lippiksiä, laitettiin mun hiuksiin ensimmäistä kertaa vaaleita raitoja, luovuin hiustenpidennyksistä, syötiin paljon muurinpohjalettuja, olin töissä ja otin taas kuvia mettässä ja supikoirat pääs yllättämään mut.

10 kommenttia:

 1. Kiva postaus! :) Anteeks oon nyt liiankin tarkka, mut olitko kirjoittamassa tähän jotain muuta "Maaliskuussa tein shoppailin Tampereella" :) Ajattelin vain mainita jos on ajatus katkennut ja siitä tullut tuo kohta : D Jos omaa vuottani ajattelee on siihen kuulunut.. koiran menetys.. valmistuminen.. pelko mummosta (sairastelee jatkuvasti ja ramppaa kodin ja sairaalan väliä), rahahuolet, oma ihana koiranpentu ja vielä olisi muutto hoidettavana ja uusi alku 1.1 uudessa kodissa :) Toivottavasti uusi alku toisi positiivisemman vuoden mukanaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apuaa.. Mitähän mä oon sekoillut tossa kohtaa, kun en ees tarkistaessa tajunnut toa virhettä. Mut kiitos kun sanoit ja asia on nyt korjattu. :)

   Sullakin ollut tosi tapahtumarikas vuosi ilmeisesti. Mut toivottavasti sulla on parempi ensvuosi! :)

   Poista
 2. Kiva postaus! Wreck this journal on kyllä ihan loistava keksintö! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! (: Se on kyllä ihan parasta ajanvietettä! :D

   Poista
 3. Kiva postaus! Itselläkin ajatuksena tehdä tämän tyylinen ennen vuoden vaihtumista. :) Tuli ikävä kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tämmöstä postausta on vieläpä niin kiva tehdäkin - on niin kiva käydä läpi blogin vanhoja postauksia ja niistä tehä tämmönen ns. tiivistelmä. :)

   Poista
 4. Ihana pirtsakka blogi, jään ehdottomasti seurailemaan! :) Ihanaa joulun aikaa <3

  http://lihavapupu.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoksia! :) Ja hyvää joulua sullekin. :)

   Poista
 5. Todella ihana blogi sulla :3 (Psst... haastoin sut, käy kattomassa haasten säännöt: http://selinawinstensblog.blogspot.fi/2014/12/day-22-vuoden-2014-kohokohdat-haaste.html) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos. :) Tarviipa tehdä toi haaste joku päivä :)

   Poista