23.2.2015

Holiday feelings

Loma alkoi vihdoinkin perjantaina. Mun reaktio oli vaan lähinnä, että häh... Vastahan oli joululoma. Minne se aika oikein juoksee? 
   Koko viikonloppu oli yhtä hullunmyllyä. Hyvä kun perjantaina oltiin just ajettu Seinäjoelta Ikaalisiin, niin pitikin jo suunnata samana iltana Kankaanpäähän Eetun kotikotio ja lauantaina käytiin sukuloimassa ihan liian monessa paikassa ja siinä sivussa nähtiin vielä kavereitakin. Sunnuntaina sit oltiinkin Laitilassa ristiäisissä ja mun kummitytöstä tuli Aada! (Tähän kohtaan tekis mieli laittaa miljoona sydän -hymiöö!) 
   Ihan perfecto viikonloppu siis. Onneks on koko viikko aikaa vaan rentoutua ilman sen kummempia suunnitelmia. Ainut vaan, että hiihtolomalla (joo, mun mielestä se on hiihtoloma, eikä talviloma) kun kerran ollaan, niin totta kai mun on pakko mennä hiihtämään. Ehkä... Jos jaksaa... Haha!

lomalla6 lomalla1 lomalla4 lomalla3 Mulle on taas tipahdellu postilaatikkoon vähäväliä pikkupaketteja. Tarvii jossain vaiheessa tehdä parempaa postausta mun ostoksista, kun loputkin tuotteet vaan saapuu perille asti. Tässä välissä on vaan pakko kehua ebaysta tilattuja tekoripsiä. Suomessa, kun saa hyvällä lykyllä maksaa yksistä ripsistä lähemmäs kympin. No mäpäs fiksuna tilasin ebaysta kymmenet ripset eurolla. Tai okei, parilla. En muista enää.
   Noi on siis rangattomia tekoripsiä ja niin paljon paremmat kuin yhdetkään suomesta ostetut. Voi tätä ebay -hulluutta. Tekis vaan mieli tilailla sieltä koko ajan kaikkee yliturhaa, mut niin halpaa!! Haha!
lomalla7 lomalla5
Tänään jaksoin vieläpä köpötellä pihalla kameran kera. Aamulla vielä aurinko uskalsi pilkahdella ja mä olin niin innoissani!! No, siinä vaiheessa kun raahauduin Kisun kera ulos, niin eipä ollut auringosta tietookaan. Höh. Minne se viimeviikolla nähty ihana auringonpaiste katos? 
   Mä oon myös haaveillut ihan älyttömästi kirkkaista öistä nyt kun kerranki oon Ikaalisissa kaukana kaupungin valoista. Haluaisin päästä kuvailemaan tähtiä ja kuuta! Mut laitetaan sormet ristiin ja toivotaan, että sääennustukset muuttuu ja mä saan vielä kirkkaita tähtiöitä tän viikon aikana. 

Nauttikaa lomasta ja rentoutukaa! (Te joilla sellanen on tällä viikolla.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti