2.6.2015

Favorites of May

Voiko nyt jo muka olla kesäkuu? Mä kuljen edelleenkin aamusin töihin tumppuihin ja kaulahuiviin kääriytyneenä ja ihmettelen, kuinka epätodelliselta tuntuu auringonpaiste kello 6.30 aamulla. Oon rakastunut lehtien havinaan ja vastaleikatun nurmikon tuoksuun, mutta siltikään ei tunnu kesäkuulta. Päätin siitä huolimatta listata toukokuun suosikit.

toukokuunsuosikit1 Teemestarin kirja - Emmi Itäranta

Musta on tullut viimeaikona suorastaan kirjojen suurkuluttaja! Pakko joka ilta lukee aina jotain kirjaa - oli kello sitten mitä tahansa. Mieleen jäi etenkin Teemestarin kirja. Se kertoo tulevaisuudesta ja saa todellakin pohtimaan, miltä maailma näyttää sadan vuoden päästä. Jos joku on lukemista vailla, niin tää kannattaa ehdottomasti lukasta, etenkin jos dystopiakirjallisuus yhtään kiinnostaa!

toukokuunsuosikit7Jumppapallo

Mulla oli toukokuussa nimpparit ja kulta päätti yllättää mut ostamalla lahjaks jumppapallon. Olin jo pitkään suunnitellut tän ostamista, joten lahjavalinta osui nappiin ja voi vitsit tää tuo ihan mielettömän kivaa vaihtelua kotitreeneihin. Ja onhan tää loistava istumapaikka esimerkiks leffaa kattoessa. On jotenkin superrentouttavaa tuijottaa telkkaria ja pomppia ylös alas. Haha! 

toukokuunsuosikit3Garnier hunajahiusnaamio

Hintaansa nähden tää hiusnaamio on ihan huippu. Maksoin tästä noin kolme euroa ja tää tekee hiuksista ihanan sileet, hyvän tuoksuset ja helposti harjattavat. Kertokaa joku muuten, että kukakohan insinööri suunnittelee näitä naamiopurkkeja, kun näissä ei voi olla helposti suljettavaa korkkia, vaan tämmönen ärsyttävä kierrekansi, jota ei vahingossakaan saa suihkussa laitettua kunnolla kiinni! 
   toukokuunsuosikit2Porkkanapinaattimunakas kasvistäytteellä

Lueskelin mun ikuisuuden vanhaa reseptikirjaa ja törmäsin siinä karoteenipihvien ohjeeseen. Noh, mulle ei ikinä kelpaa ohjeiden perusversiot ja kehittelin huippuhyvän pinaattiporkkanamunakkaan! Tää tuo kivaa vaihtelua meidän arkiruokaan ja maistuu toosi hyvälle.

toukokuunsuosikit6 Jupio kameran akku

Objektiivia tilatessa mun oli pakko laittaa samalla tilaukseen uus akku, sillä jostain syystä mun akku veteli viimesiään ja kesto oli ihan olematon ja tietty on hyvä olla olemas aina vara-akku. Canonin oma akku olis maksanu lähemmäs sata euroo joten sen tilaaminen ei tullut kuuloonkaan. Onneks törmäsin tähän jupion akkuun, joka on täsmälleen samanlainen ominaisuuksiltaan kuin Canonin, mutta tää oli huomattavasti halvempi! Nyt kelpaa taas kuvailla pidempiäkin aikoja, eikä mun kuvausintoilua pysäytä enää ainakaan tyhjä akku.
   PhotoGrid_1433258257596Hollywood Undead - Day of the dead & Antti Tuisku - Blaablaa

Toukokuussa tuli kuunneltua ihan laittoman paljon Hollywood Undeadin uutta biisiä sekä Antti Tuiskun Blaablaata. Fanitin pienenä ihan hulluna Anttia ja ostinkin aina kaikki sen levyt heti ja seinätkin tais olla peitettynä Antin naamoilla. Eipä oo Antti Tuisku muhun kuitenkaan enää viimevuosina sen pahimmin iskeny - paitsi nyt! Uuden levyn biisit on ihan huippuja ja etenkin Blaablaata on tullut kuunneltua repeatilla vähän liiankin monta kertaa. 
  toukokuunsuosikit5kirppistely

Totesinkin muutama postaus sitten kuinka tykästyny oon kirppistelyyn! Viimekuussa teinkin ekstrapaljon hypersuperkivoja löytöjä. Ootan ihan ku kuuta nousevaa sitä päivää, kun ekat kesätyörahat tipahtaa tilille ja pääsen kiertelemään kunnolla kirppiksiä taas. 

toukokuunsuosikit4Ristikkolehdet

Ristikoita sohvapöydällä, ristikoita ruokapöydällä, ristikoita sängynvieressä ja kyniä sitäkin enemmän lojumassa jokapaikassa. Voi kuinka mä oonkaan rakastunu siihen tunteeseen, kun ikuisuuden miettii jotain kohtaa ja sitten vastaus iskeekin niin kuin salama kirkkaalta taivaalta. Ristikoiden parissa tuli toukokuussa rentouduttua lähes jokapäivä. 

toukokuunsuosikit8Osis -hiuspuuteri

Jokanen jolla on liukkaat ja vaikeesti käsiteltävät hiukset vaatii ehdottomasti hiusuuterin. Ilman tätä olis ainakin mun hiustenlaitto miljoonakertaa vaikeempaa. Tää antaa mukavaa rakennetta ja kohotusta tyveen sekä helpottaa ihan huimasti joka-aamuista hiustaistoa.

Tällasia suosikkeja tällä kertaa. Mitäs teidän ykkössuosikeiks on noussu viimekuunaikana?

2 kommenttia:

  1. Toi hunaja-hiusnaamio on ihana, kokemusta löytyy täältäkin! :) Mieletön se tuoksu. Mutta joo, purkin malli on vähän hanurista. Onnistuinpa pudottamaan sen lattialle (kansi auki tietysti...). Onneksi ei ihan hurjasti mennyt hukkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! :) Ei vitsit, no onneks ei koko naamio tehny yhteenottoa lattian kans. :) Voi kun joku jonain päivänä tajuais, että ei niitä hiusnaamioita oikeesti sais myydä tommosis purkeis. Tai ehkä se onkin joku myyntikikka, joka pakottaa ihmiset ostamaan enemmän, koska naamiot menee todennäkösemmin hukkaan tommosilla purkeilla. :D

      Poista