24.3.2016

Beauty Hacks x 12

Tiiättekö sen tunteen kun kuvittelette saaneenne hyvän postausidean ja sitten ennenkuin ehdit alottaakaan postauksen tekoa, niin huomaatte jonkun muun julkaisseen juuri suunnittelemanne kaltaisen postauksen? Mulla pyöri beauty hacks -postaus mielessä jo monta viikkoa sitten ja pian huomasinkin, että näitä rupes ilmestymään blogeihin. No, eipähän tää mikään uniikki idea ookaan - onhan näitä nyt ollut jo youtubessa ja esimerkiks pinterestissä vaikka kuinka. Mutta hei, eipä anneta sen häiritä, vaan siirrytään postauksen aiheeseen eli niihin kauneus häckseihin, joista mä oon tykännyt!

beauty hacks blogi 1 • Ripsiin kannattaa hieroa sormin puuteria ennen ripsivärin laittoa, niin saa paljon tuuheammat, pidemmät ja erotellummat ripset.
• Jos omaat liukkaat hiukset niinkuin minä, eikä pinnit meinaa millään pysyä aloillaan, niin kannattaa suihkauttaa pinneihin lakkaa ennen paikalleen laittoa, niin johan rupee pysymään.
• Peitevoidetta näkee usein levitettävän silmien alle puolikuun muotoisesti. Kannattaa kuitenkin levittää se sen sijaan v:n muotoisesti, kuten tässä kuvassa, niin saan paljon luonnollisemmalta ja valoisammalta näyttävän lopputuloksen.

beauty hacks 4 beauty hacks 7 blogi • Kajaalikynästä saa geelimäisen, kun lämmittää sitä hetken aikaa sytkärillä. Kannattaa kuitenki malttaa hetken aikaa oottaa, että se jäähtyy ettei polta itseään.
• Mistä tahansa huulipunasta saa mattapintaisen, kun taputtelee puuteria huulille huulipunan päälle.
• Jos haluaa oikein näyttävät ripset kannattaa ripsiväriä levittää ensin ripsien "väärälle" puolelle eli sille yläpuolelle, joilloin saa paljon paksummat ripset.

beauty hacks blogi 5 beauty hacks blogi 2 • Jokanen varmaan tietää kuinka ärsyttäviä ne sellaset "vauvahiukset" on, joita törröttää ainakin mun otsalla aina kun laittaa hiukset tiukalle ponnarilla. Ne saakin kesytettyä suihkauttamalla hiuslakkaa hammasharjaan (ei, älkää käyttäkö sitä, jolla harjaatte hampaanne. Haha!) ja harjaamalla sillä vauvahiukset alas.
• Irtoripset saa kiinnitettyä niin paljon helpommin, kun leikkaa ne ensin kolmeen osaan ja liimaa ne sitten vasta paikoilleen. Tällöin ei tartte pelätä sitäkään, että ripset irtois jommasta kummasta nurkasta.
• Kuivuneen ripsivärin saa pelastettua upottamalla ripsiväriputelin kuumaan veteen viideks minuutiks.

beauty hacks blogi 6 beauty hacks 3 • Kuivashampoo kannattaa laittaa hiuksiin jo illalla, jolloin se ehtii "imemään" ne epäpuhtaudet hiuksista paremmin pois. Tai jos ei illalla oo muistanu sitä laittaa, niin kannattaa laittaa kuivashampoo vaikuttamaan esimerkiks meikkaamisen ajaks.
• Kooskosöljyllä voi korvata vaikka kuinka monta tuotetta kylpyhuoneessa. Kookosöljyvinkkejä löydät täältä postauksesta.
• Paras tapa korjata suttaantuneet meikin on käyttää vanupuikkoja. Esimerkiks luomelle mennyt kuivunut ripsiväri korjaantuu sekunnissa niiden avulla.

Mitäs tykkäsitte tästä postauksesta? Millasia beauty hackseja te käytätte ja oliko kaikki tässä postauksessa esiintyneet vinkit teille entuudestaan tuttuja vai täysin uusia?

16 kommenttia:

 1. Mulle tässä oli ainakin muutamia uusia juttuja, ja muutenkin näitä tällasia vinkkijuttuja on aina kiva lukea ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tästä postauksesta oli sulle jotain iloa! :)

   Poista
 2. Kaikki oli tuttuja :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh. :( Pitääpä ehkä tehdä tästä myös kakkososa, jos sitten löytyis jotain uusiakin vinkkejä. :)

   Poista
 3. Kiva postausidea! Ja haha joo, mulle on joskus käynyt pari kertaa noin, että kun on aatellut keksineensä vähän erilaisen postausidean niin juuri ennen julkaisua joku suosittu bloggaaja julkasee samanlaisen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) No en sit näköjään oo ainut jolle on käynyt just tolleen. Mut onneks sillä omalla kirjotustyylillä ja persoonallisuudella saa tehtyä vaikka mihin posatukseen sitä omaa särmää, vaikka idea oliskin jo käytetty. :)

   Poista
 4. Muutamia uusia juttuja oli! Tykkäsin tästä postauksesta todella paljon :) Varmasti kokeilen joitain.


  ♥ Vilhelmiina Lyydia

  http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Osa oli tuttuja mutta ne uudet jotka tästä luin oli kyllä ihan superhyviä vinkkejä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Onneks oli jotain uuttakin, että tästäkin postauksesta oli jotain hyötyä. :)

   Poista
 6. Kiva postausidea! Muutamia uusia hyviä vinkkejä sain itsekin :)

  VastaaPoista
 7. Tosi kiva postaus ja ihania kuvia <3 Täytyykin ottaa muutama vinkeistä kokeiluun!

  http://viiviviljaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 8. Tosi hyvä postaus, monta sellasta vinkkiä jota en oo kyllä koskaan tullut ees ajatelleeksi :) Ehdottomasti vain lisää tälläsiä postauksia myös jatkossa, näistä on aina hyvin hyötyä !

  VastaaPoista